Om

Velkommen til Casolux

Casolux producerer høj kvalitets belysning til maskiner indenfor CNC dreje- og fræsebearbejdning, samt maskinlamper til fødevarer industrien. Indenfor dette har vi et standard program, hvortil vi i samarbejde med udviklingsafdelinger fra forskellige maskinproducenter designer lamperne efter kundens behov samt rette lys teknik.

Casolux producerer ydermere belysning til den maritime industri, hvor vi har et standard program samt udvikler nye produkter i samarbejde med designere og ingeniører fra forskellige værfter.

Casolux har tilmed et stort erstatningsprogram indenfor LED belysning, som vil sige. at, vi kan lave en komplet energioptimering for kunden. Hertil laver vi også kunde specifikke opgaver i samarbejde med arkitekter, elektrikere mv. Her er vi blandt andet stærke på udendørs belysning.

Om Casolux

Casolux er blevet grundlagt af Christian B. Andreasen i 2012. Fra begyndelsen har der været stor fokus på specielt kundespecifikke løsninger indenfor marine- og maskinbranchen.

Virksomheden består i dag af et stærkt team af medarbejdere, som varetager hele processen for kunden lige fra idé til det færdige produkt.

En høj fleksibilitet overfor vores kunder er en nøglefaktor, som vi kan tilbyde, da vi kan varetage alle processer inhouse med kontor, komponentlager, bearbejdning i produktion, samling af produkter, færdigvarelager, samt test- og showroom på et og samme sted.

I dag har Casolux en lang række faste kunder og samarbejdspartnere i ind- og udland.

Style Switcher

Layout options
Header options
Accent Color Examples
Background Examples (boxed-only)
View all options →